Citizens of VINIMONDO

Descoperă următoarea destinație!

Te consideri un veritabil călător în lumea vinurilor internaționale?

A venit momentul să fii răsplătit pentru călătoria ta!

Dacă îți dorești să treci la următorul nivel al experienței tale în lumea vinului,
alătură-te comunității Citizens Of VINIMONDO.

Cum?

Poți obține chiar acum cetățenie VINIMONDO! Primul lucru pe care îl ai de făcut este să ai cont pe site. Al doilea pas este acela de a te răsfăța cu varietatea portofoliului nostru. În momentul în care comenzile tale au ajuns la suma de 1000 LEI, devii membru PRIME CARD și primești în cont 100 VINIcoins (1 VINIcoin=1 LEU). După atingerea acestui prag, vei fi răsplătit la fiecare achiziție cu alți VINIcoins în valoare de 2% din comanda făcută de tine.
De asemenea, vei beneficia de zeci de discounturi speciale, cadouri de ziua ta și multe alte surprize.
După depășirea sumei de 10.000 LEI îți oferim FULL PASSPORT în comunitatea CITIZENS OF VINIMONDO.

Ce înseamnă asta?

Pe lângă toate avantajele anterioare, beneficiezi de o perioadă de “grație” în care poți achiziționa vinuri En Primeur, reduceri considerabile la produsele selecționate și poți primi invitații la evenimente organizate online și/ sau offline de echipa VINIMONDO.

Membershipul VINIMONDO începe chiar în ziua în care ai atins unul dintre cele două praguri stabilite mai sus și este valabil 3 luni.
Așadar, dacă în decursul acestei perioade nu vei mai comanda vinuri cu valori corespunzătoare tipului tău de membership, respectiv PRIME CARD sau  FULL PASSPORT, atunci nu vei mai avea acces la lista de avantaje disponibile.
Însă, nu este nicio problemă, te poți întoarce oricând în comunitatea noastră și chiar dacă perioada ta de cetățenie s-a încheiat, poți continuă să folosești VINIcoinurile obținute până la încheierea programului de fidelizare.

Beneficii

 

Reduceri

la vinurile participante la program

 

Cadouri supriza

cu ocazia zilei de nastere sau de nume

 

Invitatii

la evenimentele offline viitoare - degustari / excursii / podgorii / crame

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data