L - V 9:00 - 17:00

0754 48 24 71

ATELIERUL DE VINURI - STRUGURII ROSII: VINIFICARE IN ROSU SAU ROSE?

12
Iun
2014
ATELIERUL DE VINURI - STRUGURII ROSII: VINIFICARE IN ROSU SAU ROSE?

"Atelierul de vinuri" pleaca la Cluj de data aceasta si ne vorbeste despre “Strugurii rosii: Vinificare in rosu sau rose?”. Evenimentul are loc la restaurantul Maimuta plangatoare din Strada Emil Isac 3. 

Vinurile serii sunt: Cà dei Frati - Cuvee Brut, Cà dei Frati - Rosa dei Frati 2011 - Riviera del Garda Bresciano DOC, Mastroberardino - Lacrimarosa 2011 - Campania Rosato IGT - Aglianico, Pascal Jolivet - Sancerre Rosé 2011 - Pinot Noir, Mastroberardino - Aglianico 2011 - Campania IGT, Pascal Jolivet - Sancerre Rouge 2009 - Pinot Noir si Cà dei Frati - Ronchedone 2010 - Benaco Bresciano IGT,  alaturi de un meniu special gandit pentru aceasta seara: Trio de mousse - telina, branza de capra si plante aromate, morcovi si pancetta, Mix de carpaccio - manzat si somon, Limba de manzat cu sos vanatoresc si Profiterol cu cirese si zmeura.

 

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.