Sardinia

Vin Sardinia


Sardinia

Regiunea viticolă de sud și a insulelor Sardinia și Sicilia, constituie cea de-a treia regiune viticolă a Italiei. Aici se continuă tradiția viticultorilor mediteraneeni, de a produce vinuri dulci cu procent de alcool ridicat, vinuri roșii puternice, vinuri speciale (Marsala), precum și o importantă cantitate de vinuri seci de calitate.

Agricola Punica

Deținută de nume celebre din lumea vinului, Agricola Punica este un joint-venture între Dr. Sebastiano Rosa, crama sarda Cantina Sociale di Santadi, Tenuta San Guido, Santadi President Antonello Pilloni și legendarul enolog consultant din Toscana Giacomo Tachis. Legăturile dintre aceste entități sunt numeroase. În colaborare cu Mario Incisa della Rocchetta și fiul său, Nicolo, Giacomo Tachis a contribuit la crearea Sassicaia, Super Tosc ...

Agricola Punica

Cantina Santa Maria La Palma

Cantina Santa Maria La Palma este una dintre cele mai vechi și mai mari crame din Sardinia. Rădăcinile acestei cooperative, din care fac parte 300 de membri, merg până la sfârșitul anilor ’50, când guvernul italian a împroprietărit mai mulți fermieri pentru dezvoltarea zonei. Totul a început în 1946, în regiunea agricolă Nurra, care a fost împărțită fermierilor locali, ca urmare a Reformei Agrare, implementată în Sardinia. ...

Cantina Santa Maria La Palma

Capichera

În anii 1920,  Alberto Ragnedda a moștenit o fermă cu puțin peste zece hectare în capătul de nord al Sardiniei. La acea vreme, ferma producea vin cât să ajungă familiei Ragnedda, care locuia în orașul Arzachena și petrecea primăvara la ferma din Capichera. În anii 1970, fiul lui Alberto a extins proprietatea la aproximativ 60 de hectare, a plantat noi butași de viță de vie din soiul Vermentino (soiul tipic autohton) și a co ...

Capichera

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Sardinia FB dataFB data