Atelierul de vinuri - O mie si una de nopti cu vinuri povestite

Atelierul de vinuri - O mie si una de nopti cu vinuri povestite

"Atelierul de vinuri" Donnafugata - O mie si una de nopti cu vinuri povestite a avut loc pe 25 septembrie la Luna Cafe&Bistro in Strada Viitorului, nr. 32, incepand cu ora 7:30 PM. Seara a fost dedicata vinurilor siciliene Donnafugata, iar invitatul special - Fabio Genovese - Export Manager - ne-a povestit despre istoria cramei si despre particularitatile vinurilor degustate.

Vino Spumante Brut 2012 - Sicilia a deschis seara, iar Anthilia 2014 - Sicilia IGT Bianco, Chiaranda 2011 - Contessa Entellina DOC, Sedara 2013 - Sicilia IGT, Mille e Una Notte 2007 - Contessa Entellina DOC, Ben Rye 2009 - Passito di Pantelleria DOC si a preparatelor special pregatite in asociere cu Gamberi in padella con erbe aromatiche e succo di limone, Spaghetti al ragu dell'orto,  Fricassea di legumi con merluzzo nordico e polenta, Coscia di agnello marinato con purea di legumi si Amaretti Biscotti ne-au desfatat papilele. In incheiere, DJ Pol a mixat in amosfera serii ritmuri siciliene.

Pentru cei care nu au aflat inca, "Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

Click aici pentru a vizualiza toate vinurile Donnafugata

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data