Join The Wine Club – arome pe muzică la C House Iasi

Join The Wine Club – arome pe muzică la C House Iasi

Întotdeauna pentru ecuaţia vin-mâncare-muzică se va găsi o rezolvare ce lasă nu doar un zâmbet larg de satisfacţie pe fețele oamenilor, dar şi amintirea unor clipe frumoase. Drept urmare, în momentul în care am pus la cale “Join The Wine Club” la lounge-bistro-ul C House, din Palas Mall Iaşi, pe 24 octombrie, nu am luat în calcul nicio altă reţetă. Efectele au întrecut aşteptările! Împreună cu aceștia, am ales să asociem cinci vinuri “moderne” din portofoliul nostru, atât cu muzica, C House având un istoric în privinţa petrecerilor cu DJ, dar mai ales cu preparatele culinare din meniul proaspăt lansat.

Pentru a le ura “bun venit” invitaţilor am apelat la spumantul Mezzacorona Castel Firmian Muller Thurgau Quota 650, care a reuşit să destindă atmosfera prin aromele sale energice. Primul vin liniştit, Wild Rock Sauvignon Blanc 2016, a fost însoțit de un platou de brânzeturi şi fructe, fiind apreciat pentru expresia sa intensă şi exotică. Aceleaşi aprecieri le-a primit şi Alamos Catena Wines Malbec 2015, care a fost asociat cu “Crostini cu legume picante”. Trecerea către preparate mai serioase s-a făcut cu două vinuri roşii, Mezzacorona Castel Firmian Merlot 2015 şi Casas del Bosque Carmenere 2015, diferite ca stil, însă cu aceeaşi adresabilitate către publicul tânăr. Au fost însoţite cu succes de “Pastrama de vită cu hrean”, respectiv “Muşchiuleţul de porc la cuptor cu salsa picantă”, preparate realizate într-un stil fusion-asiatic. Ultimul vin al serii, Pinot Noir Wild Rock 2014 şi-a etalat aromele impresionante alături de “Carpaccio de vită cu apio şi parmezan”.

Pentru absolut toate vinurile s-a folosit paharul Riedel 001, paharul pentru orice ocazie, care a reuşit să pună în valoare calităţile tuturor vinurilor.

Reacţiile pozitive venite din partea participanţilor, imortalizate şi de fotograful evenimentului, au confirmat faptul că atât selecţia vinurilor, cât şi preparatele asociate, au creat o seară specială.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data