Ornellaia isi deschide propriul restaurant in Zurich

Ornellaia isi deschide propriul restaurant in Zurich

Lamberto Frescobaldi, proprietarul cramei Ornellaia, a anuntat la sfarsitul lunii iulie ca va inaugura un restaurant la Zurich, Elvetia, la inceputului lui 2018, locul urmand a purta purta numele celebrului producator toscan.

Potrivit site-ului Wineattitude.eu, restaurantul Ornellaia va fi deschis impreuna cu importatorul Bindella si imobilul aflandu-se pe Bahnhofstrasse, considerata “cea mai luxoasa si exclusivista strada din lume”. Bindella, detinuta de Rudi Bindella, este unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori de vinuri si produse gastronomice din Elvetia. Cu toate ca atat Lamberto Frescobaldi, cat si Rudi Bindella, au fost foarte retinuti in privinta detaliilor privind noul restaurant, se stie ca noul local promova gastronomia toscana si vinurile din aceasta regiune.

Alaturi de Masseto si Sassicaia, Ornellaia este considerat unul dintre cele mai prestigioase vinuri italiene la nivel mondial. Ornellaia a fost infiintata in 1981, de catre Lodovico Antinori si s-a aflat o pentru o perioada, incepand cu 1999, in proprietatea celebrului vinificator Robert Mondavi. In 2005, a intrat in portofoliul companiei Marchesi de Frescobaldi, care mai detine si cramele Attems (Friuli), Masseto, Danzante, Luce della Vite (Montalcino), precum si Nipozzano, Castelgiocondo, Pomino, Admiraglia, Castiglioni si Remole (Toscana).

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data