Vinuri pentru sarbatori pe www.vinimondo.ro

Vinuri pentru sarbatori pe www.vinimondo.ro

Pasionat sau doar in intarziere cu achizitionarea cadourilor? Ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor propunandu-ti o selectie de vinuri atent realizata, ce acopera o paleta variata de gusturi.

Ideale pentru asocierea cu multe dintre preparatele de sarbatori (pentru carnivori si vegetarieni) si realizate de unii dintre cei mai talentati enologi ai lumii, vinurile alese au acum pret de sarbatoare.

Pentru orice aperitiv (ele insele aperitive), poti apela cu mare incredere la aromele si prospetimea lui Aragosta Frizzante 2015 sau la caracterul clasic al spumantului Opere Serenissima Villa Sandi.

Realizarile gastronomice mai usoare din peste, fructe de mare, chiar si cele din carne de porc, fara sosuri rosii, vor fi mult mai apreciate alaturi de Prieure Saint-Hippolyte Blanc 2015Pinot Grigio Castelvecchio 2014 sau Professor Black Sauvignon Blanc 2012. Aceleasi preparate vor fi memorabile, servite alaturi de Pouilly-Fume Pascal Jolivet 2014 sau Guardiola Chardonnay 2007.

Pentru orice surplus de carne sau preparat care tinde sa devina dominator, recomandam Alamos Malbec 2015Montessu 2008 Isola Dei Nuraghi IGTCarmenere Piu 2013 Veneto IGT sau Clarendelle Rouge 2011 Bordeaux AC.

Daca insa esti in cautarea unui vin extrem de special, Barrua 2006 Isola Dei Nuraghi IGT si Sassicaia 2012 Bolgheri Sassicaia DOC sunt cele doua recomandari calduroase pentru acest final de an.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data