ATELIERUL DE VINURI - ORNELLAIA - ISTORIA UNUI SUPER TOSCAN

ATELIERUL DE VINURI - ORNELLAIA - ISTORIA UNUI SUPER TOSCAN

O noua editie a "Atelierului de vinuri" a avut loc pe 16 aprilie la Wine Bistro-ul La Bonne Bouche din Centrul vechi, Strada Franceza 30 si a avut ca subiect "Ornellaia - Istoria unui Super Toscan". De asemenea, am fost onorati de prezenta doamnei Giuliana Cavazza, Export Area Manager Ornellaia si de un numar mare de participanti alaturi de care ne-am bucurat de povesti ale vinurilor Ornellaia.

Seara a fost completata de vinurile: Poggio alle Gazze dell’Ornellaia 2013, Toscana, IGT, Le Volte dell’Ornellaia 2013, Toscana, IGT, Le Serre Nuove dell’Ornellaia 2012, Bolgheri, DOC, Rosso, Ornellaia 2009, Bolgheri, DOC, Rosso, Ornellaia 2012, Bolgheri, DOC, Rosso, Ornus dell’Ornellaia si Eligo dell’Ornellaia, Grappa Riserva si de preparatele ce au insotit aceste minunate vinuri: Branza de capra in crusta de migdale, mix de salate verzi si vinegreta de zmeura, Risotto cu sparanghel, hribi, galbiori si champignon, Antricot de vita uscat la cuptor cu sos Perigourdine, cartofi Duchess si trufa neagra, Mini carapace de ciocolata cu piure de mango si macarons.

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data