Billecart Salmon, cel mai in tendinte vin de Champagne

Billecart Salmon, cel mai in tendinte vin de Champagne

Renumita publicatie de vinuri Drinks International a publicat la mijlocul lunii ianuarie raportul anual pentru 2017, privind obiceiurile de consum in cele mai renumite restaurante si wine-baruri din lume pe segmentul vinurilor de Champagne.

Potrivit acestui raport, Champagne Billecart-Salmon ocupa locul intai in Top Trending Brands, clasamentul celor mai reprezentative si influente marci de Champagne din lume, si locul cinci in topul celor mai vandute branduri de Champagne in 2016. Conform editorilor Drinks International, celebra casa din Champagne a castigat aceasta pozitie deoarece “de cele mai multe ori, vinurile Billecart-Salmon culeg laurii in majoritatea cocktail-barurilor din intreaga lume, fiind de asemenea un produs cu grad mare de recomandare din partea somelierilor si personalului de servire”.

In topul celor mai la moda marci de Champagne, Billecart Salmon a devansat branduri precum Moet & Chandon, Veuve Cliquot, Bollinger, Perrier Jouet, Ruinart, Laurent Perrier, Mumm, Louis Roederer si Krug. Aceleasi marci isi impart si topul celor mai vandute vinuri de Champagne, singura aparitie diferita comparativ cu celalalt clasament fiind a sampaniei Dom Perignon. 

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data