Am lansat aplicatia pentru iOS si Android

Am lansat aplicatia pentru iOS si Android
  • Prima aplicatie din Romania dedicata vanzarii vinurilor.
  • Lansarea este parte din strategia Vinimondo de a aduce vinurile mai repede, mai aproape de client.

 

Bucuresti, 12 octombrie 2015 – Aplicatia Vinimondo pentru iOS si Android a fost lansata. Aceasta este prima aplicatie dedicata vanzarii de vinuri in Romania si are menirea de a va ajuta sa fiti mai aproape de vinurile pe care vi le doriti, de informatiile despre acestea, de evenimentele si stirile din lumea vinurilor.

Incepand cu 2015, pentru a usura viata iubitorilor de vin, ne-am orientat atentia catre comertul online prin tehnologii de ultima generatie. Aplicatia a fost gandita pentru a va ajuta sa gasiti si sa comandati mai usor vinul preferat, oferindu-va informatii complete despre acesta, avand astfel posibilitatea sa faceti asocieri cu mancarea, sa descoperiti evenimente din tara si din strainatate, sa cautati promotii si sa aveti acces la acestea mai usor.

Aplicatia se sincronizeaza in timp real cu site-ul vinimondo,  fiind optimizata si pentru device-urile de ultima generatie. Aceasta listeaza vinurile existente in portofoliu, in ordine alfabetica, dupa pret, dupa tara de origine si dupa culoare. In plus, selectia se poate realiza dupa elemente extrem de importante precum ratingurile internationale ale celor mai renumiti critici, ratingurile consumatorilor, precum si in functie de asocierea cu preparatele culinare.

Fiecare vin are pagina dedicata, cu specificatiile venite de la producator, notele de degustare, recomandari de asocieri gastronomice si ratinguri.

Utilizatorii inregistrati pe site-ul vinimondo pot folosi aceleasi date de logare si pentru aplicatie. De asemenea, pentru usurarea operatiunii de inregistrare, aceasta va pune la dispozitie optiunea de inregistrare cu contul de Facebook. Astfel, un utilizator inregistrat poate cumpara sau vota vinuri, poate impartasi impresii despre vinurile baute si locul in care s-a intamplat lucrul acesta.

Scopul acestei aplicatii este usurarea vietii consumatorului. Intr-o lume din ce in ce mai grabita si mai in miscare, aproape intotdeauna cu telefonul in mana, ne-am gandit ca ar fi util sa dezvoltam o aplicatie care sa inglobeze toate informatiile despre vinuri, evenimente si stiri despre acestea, care sa fie in acelasi timp si un instrument de cumparare usor de utilizat., spune Liviu Gututui – General Manager Vinimondo.

In curand, ne propunem sa aducem si o „harta” a celor mai bune locuri de degustat vinuri de calitate.

 

Aplicatia Vinimondo poate fi descarcata gratuit:

Din App Store, folosind acest link.

Din Google Play, folosind acest link.

 

 

 

 

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data