Vinimondo
L - V 9:00 - 17:00

0754 48 24 71

WINEFIT CUBO

 

Winefit isi extinde in 2014 gama de produse cu  WINEFIT CUBO si WINEFIT CUBOCOOL. Aceste produse noi combina adaptabilitatea, eleganta si caracterul compact intr-un singur sistem eficient. Carcasele de inox ale WINEFIT CUBO si WINEFIT CUBOCOOL incorporeaza tehnologia HIGH PRECISION WINEFIT pentru a asigura cantitatea perfecta de vin pentru fiecare ciclu de dozare.

 

WINEFIT CUBO va permite sa deschideti un numar nelimitat de sticle de vin, avand certitudinea ca nu se degradeaza in nici un fel calitatile acestuia. Acest lucru este realizat prin folosirea argonului si a sistemului unic al capacelor pentru sticle. Fiind un gaz nobil, argonul asigura o conservare imbunatatita a calitatilor vinului, mentinandu-l proaspat pentru cel putin 35 de zile. Tehnologia capacelor speciale este patentata de compania Winefit, care asigura un serviciu adaptabil oferind, astfel, o gama larga de optiuni pentru servirea vinului la pahar.

Sinergia dintre WINEFIT CUBO si WINEFIT CUBOCOOL devine etalon pentru vinul consumat la pahar. Este solutia moderna si convenabila de a oferi clientilor dumneavoastra servicii profesioniste si de calitate.

Winefit Cubo* surprinde prin designul elegant si minimalist. Tehnologia este inglobata in carcasa de inox, avand astfel o dimensiune totala compacta (43x50x47). Forma aparatului permite amplasarea sa oriunde, inclusiv ca unitate incastrata sau "incorporata".

AVANTAJE

  • Utilizand tehnologie de inalta precizie, aparatul garanteaza o doza perfecta, indiferent de tipul de vin pe care il veti servi (intotdeauna vinuri linistite) si de temperatura la care a ajuns acesta. Ca si modelul anterior, acesta permite prestabilirea cantitatilor eliberate.
  • Combinatia cu Winefit CuboCool**, unitatea de aer conditionat ce permite pastrarea sticlelor la temperatura corecta.
  • Exista posibilitati infinite de a combina Winefit Cubo si Winefit CuboCool, ambele unitati sunt independente si au aceleasi dimensiuni. Va fi atat de usor sa le combinati in functie de necesitatile dumneavoastra.
  • Datorita utilizarii buteliilor de gaz nu este necesara o instalatie exterioara. O butelie permite deschiderea a pana la 50 de sticle, mentinand toate calitatile organoleptice ale vinului pentru cel pu?in 35 de zile.
  • Nu necesita intretinere.

Winefit Cubo este un concept unic de servire profesionala a vinului la pahar, care combina eleganta, caracterul compact si adaptabilitatea intr-un singur produs.

DETALII TEHNICE WINEFIT CUBO
DIMENSIUNI: L 432mm, P 443mm, H 505mm
GREUTATE: 21kg
ALIMENTARE RETEA: 110V/230V - 50/60Hz
PUTERE ABSORBITA: 14W

WINEFIT CUBOCOOL
DIMENSIUNI: L 473mm, P 437mm, H 515mm
GREUTATE: 17kg
ALIMENTARE RETEA: 220V/240V - 50Hz
(versiunea disponibila 115V - 60Hz)
PUTERE ABSORBITA: 85W

* Winefit Cubo vandut ca unitate de sine statatoare. Adaugati capace speciale si cilindri de gaz pentru a crea cea mai buna trusa pentru nevoile dumneavoastra.

** Accesoriu. Vandut separat.