Vinurie Ca’ dei Frati, premiate de Merano Wine Festival

Vinurie Ca’ dei Frati, premiate de Merano Wine Festival

Trei dintre vinurile produse de catre crama Ca’ dei Frati au primit distinctii in cadrul competitiei WineHunter Award 2017, concurs organizat pentru selectia vinurilor ce urmeaza a fi expuse la editia de anul acesta a Merano Wine Festival, anunta producatorul italian.

Potrivit reprezentantilor Ca’ dei Frati, Pietro Dal Cero Amarone della Valpolicella DOCG 2010, I Frati Riserva Lugana DOC 2011 si Brolettino Lugana DOC 2015 au primit punctaje cuprinse intre 88 – 89,9/ 100, pentru “inalta calitate, datorita structurii, buchetului, intensitatii aromatice, elegantei, placerii pe care o ofera si armoniei intre componente”.

Ca’ dei Frati produce vinuri de o calitate excelenta inca din 1939, recunoscute prin acordarea unora dintre cele mai importante medalii din lume. Ca’ dei Frati a aparut datorita pasiunii pentru vinuri a familiei Dal Cero. Crama se afla pe malul sudic al Lacului Garda, langa Peninsula Sirmione, plantatiile de vita de vie beneficiind din plin de aceasta pozitionare. Climatul moderat si influenta lacului contribuie la asigurarea unei calitati ridicate a productiei, chiar daca relieful este destul de plat. Cu cele 150 de hectare de plantatii de vie, Ca’ dei Frati este cel mai important producator de vinuri din Lugana DOC. Solurile sunt predominant argiloase, soiul cu cea mai mare raspandire in plantatie fiind Trebbiano, care are parte de o interpretare in mai multe stiluri, unele inovative, altele traditionale, toate fiind foarte bune reprezentante al spiritului regiunii. Vinurile sunt elegante structural, unice din punct de vedere al concentratiei, complexitatii si expresivitatii.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data