Despre noi

Am început incursiunea în lumea vinurilor din dorința de a oferi iubitorilor de vin o paletă de produse premium, producători renumiți și servicii de consultanță și asistență. Avem în portofoliu vinuri premium descoperite din pasiune, pe care ne dorim să le facem cunoscute atât clienților individuali, cât și în HORECA.

Credem cu tărie că reușita unui business cu și despre vin nu stă doar în portofoliu, ci mai ales în echipa sa - o echipă ambițioasă, deschisă la nou, pasionată și profesionistă, dornică să acumuleze mereu cunoștințe, să se autodepășească și să devină în cele din urmă referință incontestabilă în materie de vinuri premium de import pe piața din România.

De asemenea, cei ce activează în domeniul HORECA pot găsi în VINIMONDO un partener de încredere - acoperim întreg teritoriul României și oferim prompt recomandări și consultanță pentru alegerea meniului de vinuri adecvat targetului acestora.

Într-un final, www.vinimondo.ro este mai mult decât un magazin online, este un punct de referință pentru istoria țărilor, regiunilor, producătorilor de vin și al vinurilor pe care le reprezentăm, informațiile fiind de acum structurate mai clar și mai accesibil, iar serviciile oferite de noi ridicându-se la cel mai înalt standard.

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data