Atelierul de vinuri - Vara Incepe cu Villa Sandi | VINIMONDO

Atelierul de vinuri - Vara Incepe cu Villa Sandi

Atelierul de vinuri - Vara Incepe cu Villa Sandi

O noua editie a "Atelierului de vinuri" a avut loc pe 14 mai la Grand Cafe Van Gogh in Centrul vechi, Strada Smardan numarul 9. Pentru ca seara era dedicata vinurilor Villa Sandi, ne-am gandit sa schimbam un pic formatul si sa-l transformam in petrecere. Se pare ca a fost o idee buna pentru ca atat invitatul nostru special, Flavio Geretto - Export Sales Europe pentru Villa Sandi, cat si invitatii nostri s-au simtit fabulos.

DJ Pol a intretinut atmosfera, iar seara nu ar fi fost completa fara vinurile: Villa Sandi Il Fresco, Treviso DOC, Villa Sandi Il Fresco Rose, Treviso DOC, Villa Sandi Brut Millesimato 2014, Valdobbiadene DOCG, Villa Sandi Auris, Veneto, Villa Sandi Cartizze, Cartizze DOC si, surpriza serii - lansarea Villa Sandi Opere Trevigiane Serenissima, Serenissima DOC. Gazdele s-au ocupat de un minunat bufet cu aperitive ce ne-au incantat papilelele: Prosciutto cu tapenade si rucola, Crostini cu oua de prepelita, sunca si sos pesto, Creveti in sos de vin alb, Somon afumat cu crema de branza si capere, Somon proaspat la cuptor cu ciuperci si ierburi, Roll de pui si curmala, Legume la gratar, pasta de rosii uscate si muguri de soia, Selectie de branzeturi: Old Amsterdam, Gorgonzola, Mozarella de bivolita, Gouda, Branza de capra si Deserturi: Croissante, Pain au chocolat, Cheesecake de lamaie si Fructe proaspete.

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.