Georg J. Riedel, desemnat de publicaţia Wine Spectator “Personalitatea anului 2019”

Georg J. Riedel, desemnat de publicaţia Wine Spectator “Personalitatea anului 2019”

Wine Spectator, cea mai importantă publicaţie de vin la nivel mondial, a anunţat că Georg J. Riedel, actualul CEO al companiei Riedel – The Wine Glass Company, este personalitatea care va primi premiul “Distinguished Service Award” pentru anul 2019, o recunoaştere “a contribuţiei semnificative depuse în dezvoltarea industriei vinului la nivel mondial”.

Potrivit editorilor Wine Spectator, premiul va fi înmânat în cadrul galei New York Experience, ce urmează să fie organizată de publicaţia americană în luna octombrie. “Georg J. Riedel a revoluţionat modul în care degustăm vinul, promovând totodată moştenirea familiei sale, a educat zeci de mii de degustători și consumatori de vinuri cu privire la modul în care forma paharului schimbă percepţia asupra gustului vinului. Totodată, Riedel este susţinător al mai multor cauze caritabile, precum Breast Cancer Awareness Month sau Elton John AIDS Foundation", au pecizat reprezentaţii Wine Spectator la anunţarea premiului.

Odată cu primirea acestui premiu, Georg J. Riedel se alătură unor personalităţi precum Julia Child, Robert Mondavi, Christian Moueix, Angelo Gaja, Francis Ford Coppola, Andre Tchelistcheff, Wolfgang Puck sau guvernatorul californian Gavin Newsom, a căror contribuţie pentru dezvoltarea vinului şi gastronomiei a fost recompensată de-a lungul timpului de către Wine Spectator.

 

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data