Mike Ratcliffe, nominalizat la titlul “Inovatorul anului” de către Wine Enthusiast

Mike Ratcliffe, nominalizat la titlul “Inovatorul anului” de către Wine Enthusiast

Managerul cramei sud-africane Warwick Estate, Mike Ratcliffe, a fost nominalizat la titlul “Inovatorul anului” de către publicaţia americană de profil Wine Enthusiast, câştigătorii celei de-a XVIII-a gale a evenimentului Annual Wine Star Awards urmând a fi anunţaţi la sfârşitul lunii ianuarie 2018. În fiecare an, Wine Enthusiast celebrează personalităţile şi companiile cu cele mai bune performanţe în domeniul vinului şi a băuturilor spirtoase, premiile anuale fiind împărţite în 16 categorii.

Anul acesta, Mike Ratcliffe, omul din spatele celebrului proiect Villafonte, primul joint-venture americano-sud-african din lumea vinului, a fost nominalizat de editorii publicaţiei Wine Enthusiast la categoria “Inovatorul anului” alături de Bruce Hunter (managerul Shaw-Ross International Importers), Ed King (directorul general şi coacţionarul companiei King Estate), Jenny Lefcourt (proprietara companiei importatoare Jenny & François Selections) sau Paul-Charles Ricard (şeful consiliului director al companiei Pernod Ricard). Această nominalizare s-a datorat “abordării inovatoare” a lui Mike Ratcliffe, atât la nivel de vinificare, cât mai ales în promovarea produselor sale. În acelaşi timp, Ratcliffe este elogiat de Wine Enthusiast pentru organizarea evenimentului Cape Wine Auction, licitaţie de vinuri sud-africane cu scop caritabil.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data