ATELIERUL DE VINURI - VINURI AROMATICE

ATELIERUL DE VINURI - VINURI AROMATICE

Proiectul "Atelierul de vinuri" a continuat cu evenimentul ce a avut loc in 11 septembrie la restaurantul Il Destino din Strada Silvestru 67. Amenajat cu gust intr-o casa boiereasca datand de la 1890, restaurantul este asezat in unul dintre cele mai frumoase cartiere vechi ale Bucurestiului - Cartierul Armenesc. “Am imbinat gastronomia italiana cu istoria si am obtinut un loc minunat unde poti petrece ore in sir”, ne povesteste gazda.

Atmosfera calda si primitoare a celui de-al saptelea “Atelier” ne-a ajutat sa descoperim particularitatile producatorului, regiuni celebre si cele mai cunoscute metode de vinificare folosite de acesta. Intr-un final, seara a fost completata de alaturarea perfecta a vinurilor aromatice: Alamos Viognier 2013, Alamos Torrontes 2012, Traminer aromatico Castelvecchio 2012, Gewürztraminer Tiefenbrunner 2013, Gewürztraminer Leon Beyer 2010, Riesling Klein Constantia 2012, Riesling Jermann 2012, Riesling Leon Beyer 2010 preparatelor gazdei: Mousse de somon/ Crema de somon fumé, Cappuccino de homar/ Supa de homar cu spuma de lapte si cruton aromat, Branzino alla mandorle/ Lup de mare cu sos alb si migdale, Pollo dolce picante/ Pui cu taitei de orez si sos dulce picant, Formaggi misti/ Branzeturi asortate italienesti, Dolce fredo/ Parfait de alune.

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data