Vin Cantina Santa Maria La Palma


Cantina Santa Maria La Palma

Cantina Santa Maria La Palma

Cantina Santa Maria La Palma este una dintre cele mai vechi și mai mari crame din Sardinia. Rădăcinile acestei cooperative, din care fac parte 300 de membri, merg până la sfârșitul anilor ’50, când guvernul italian a împroprietărit mai mulți fermieri pentru dezvoltarea zonei. Totul a început în 1946, în regiunea agricolă Nurra, care a fost împărțită fermierilor locali, ca urmare a Reformei Agrare, implementată în Sardinia. În 1959, 100 de fermieri hotărăsc să formeze o cooperativă, luând naștere astfel Cantina Santa Maria la Palma. Astăzi, trecutul și viitorul se combină cu ajutorul tehnlogiei de ultimă generație folosită de această cramă, care a pariat pe mariajul dintre tradiție și inovație pentru a scoate în evidență caracteristicile solului local. Plantațiile de viță de vie se întind pe 700 de hectare, vinurile obținute fiind realizate cu mare dedicație și pasiune. De-a lungul timpului, reprezentanții cramei au hotărât să aloce mai mult spațiu soiurilor ce definesc tradiția sardă: Cannonau și Vermentino, însă în plantație mai există și soiurile Monica și Cagnular.

http://www.santamarialapalma.it/

Aragosta Vino Spumante Brut - NV

Alb, Sec (Vermentino)

55,00 RON

Aragosta - 2023

Alb, Sec (Vermentino)

50,00 RON

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Cantina Santa Maria La Palma FB dataFB data