Vin Craggy Range


Craggy Range

Craggy Range este o cramă de familie, înființată în 1997, cramă ce a primit din partea publicației americane Wine Enthusiast titlul de "New World Winery of the Year" pentru anul 2014.

Aceasta este situată în zona viticolă premium din Noua Zeelandă, Hawke's Bay, la poalele spectaculosului vârf Te Mata. Având ca filosofie vinificarea separată a parcelelor, Craggy Range a fost și prima cramă din emisfera sudică ce a propus pieței vinuri monovarietale provenite din mai multe regiuni ale Noii Zeelande, recunoscute pentru soiurile specifice.
Crama produce vinuri de calitate, printre care renumitele colecții de familie și Prestige, precum și ediții limitate, toate reflectând tipicitatea terroirului și telentul vinificatorilor.

Strugurii, cultivați pe plantații excepționale din Noua Zeelandă, precum Hawke’s Bay, Martinborough și Marlborough (selectate pentru condițiile unice de sol și climă), produc vinuri cu personalitate. Crama Giants, unică din punct de vedere arhitectural, este locul cramei Craggy Range, precum și al mult premiatului restaurant al acesteia, Terroir.

Gimblett Gravels Syrah - 2016

Roșu, Sec (Syrah)

145,00 RON

Gimblett Gravels Syrah - 2015

Roșu, Sec (Syrah)

145,00 RON

Te Muna Road Pinot Noir - 2018

Roșu, Sec (Pinot Noir)

169,00 RON

Te Muna Road Sauvignon Blanc - 2019

Alb, Sec (Sauvignon Blanc)

92,00 RON

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Craggy Range
FB dataFB data