Vin Illuminati


Illuminati

Illuminati

Cunoașterea vinului se obține din muncă grea - un colț din Abruzzi, unde dealurile ating marea. Aici, familia Illuminati face vin de peste o sută de ani - o pasiune reînnoită generație după generație.

Această poveste începe în 1890 cu Nicola Illuminati și via sa, Fattoria Nicò - un vis de măiestrie și dragoste pentru un pământ generos, transmis din generație în generație. În anii 1950, familia a decis să-și comercializeze vinul. Au început să sporească valoarea Montepulciano d'Abruzzo grație istețimii și hotărârii lui Dino Illuminati și, mai târziu, datorită prudenței fiului său, Stefano - o abordare inovatoare a vinificației, care păstrează încă o notă artizanală.

Succesul companiei este acum asigurat de Stefano Illuminati, susținut de fratele său Lorenzo și de ultima generație a familiei. Acesta dovedește cum excelența Italiei este scrisă în timp și transmisă din generație în generație. Un proces care necesită schimb de idei, îmbunătățire constantă, experimentare și inovare.

Pieluni - 2017

Roșu, Sec (Montepulciano)

335,00 RON

Pecorino - 2023

Alb, Sec (Pecorino)

53,00 RON

Riparosso - 2021

Roșu, Sec (Montepulciano)

44,00 RON

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Illuminati FB dataFB data