Vin Romano Dal Forno


Romano Dal Forno

Romano Dal Forno

Fondată în 1983, această cramă de familie e situată pe Valea Illasi, la est de Verona, în regiunea Valpolicella, unde familia Dal Forno a deținut podgorii de primă calitate timp de patru generații. Luigi Dal Forno era bine cunoscut pentru calitatea vinurilor sale, iar nepotul lui, Romano, a dus mai departe această tradiție începând cu anul 1983, când a preluat administrarea afacerii. Născut lângă podgoriile familiei sale, Romano Dal Forno a crescut cu dragoste pentru mediul rural și cu o pasiune de nestrămutat față de munca sa, dedicându-și viața îmbunătățirii continue a podgoriilor familiei sale și a tehnicilor proprii de vinificație. În 1990, a fost construită o nouă cramă, care folosește tehnologii moderne, menținând în același timp tradiția vinurilor faimoase ale producătorului. Recunoașterea internațională continuă, laudele primite zilnic, compensează toate sacrificiile și atenția acordată procedurilor de lucru în vie și în cramă. Astăzi, Romano Dal Forno este considerat „unul dintre regii Amarone-ului”. Intensitatea vinurilor Dal Forno derivă din recolta extrem de redusă a proprietății de 12,5 hectare din apropierea regiunii Classico. Vinul Valpolicella produs aici, dens și catifelat, este printre cele mai bune din Veneto, iar al lor Nettare face parte din revenirea soiului Garganega din Soave, pe care îl găsim aici sub forma unui vin alb pentru desert obținut prin metoda passito.

http://www.dalfornoromano.it/

There is currently no content classified with this term.

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Romano Dal Forno FB dataFB data