Vin din regiunea Vinho Verde - Portugalia | Calitate premium
Vinho Verde

Vin Vinho Verde


Vinho Verde

Vinho Verde este o denumire de origine celebră, din regiunea Minho, aflată în nord-vestul Portugaliei. În fiecare an, aici se produce o cantitate mare de vinuri lejere, acide şi citrice, provenite de la câteva mii de mici producători. Chiar dacă vinul alb se produce într-o cantitate semnificativ mai mare, regiunea Vinho Verde este locul de naştere şi a unor vinuri roşii, consumate în special în interiorul Portugaliei. Cea mai mare cantitate de vinuri produsă aici este reprezentată de vinuri proaspete şi tinere, care, chiar dacă nu au perlaţie îndeajuns pentru a fi clasificate ca spumante, au o evidentă efervescenţă. Majoritatea Vinho Verde sunt produse din soiurile Arinto, Loureiro şi Trajadura. Vinurile roşii de aici sunt produse din Azal Tinto, Vinhao şi Espadeiro.

Porta 6

Vidigal Wines este o afacere de familie, de dimensiune medie, ce produce vinuri liniştite şi de desert. Aflată în centrul Portugaliei, lângă oraşul Leiria, Vidigal Wines a fost înfiinţată la începutul secolului al XX-lea, în locul unei crame deţinute de Biserica Catolică. De-a lungul timpului, crama a avut diferiţi proprietari, însă la mijlocul ’90 a fost achiziţionată de către Antonio Mendes Lopes, datorită investiţiilor ...

Porta 6

There is currently no content classified with this term.

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Vinho Verde