Tu ți-ai achiziționat bilete la WOW - World of Wines by VINIMONDO?

 

Te așteptăm pe 30 mai la Palatul Bragadiru, cumpără bilet de aici.

 

 

Weinviertel

Vin Weinviertel


Weinviertel

Weinviertel este de departe cea mai mare regiune austriacă cu denumire de origine controlată Districtus Austriae Controllatus (DAC). De asemenea, este prima regiune din această ţară care a fost încadrată în această treaptă de calitate în 2002. Vinurile etichetate cu Weinviertel DAC sunt albe, seci, cu o corpolenţă medie, fiind caracterizate de arome specifice de citrice şi de piper alb, asemănătoare soiului Gruner Veltliner. Weinviertel este cea mai importantă regiune viticolă a Austriei atât din punct de vedere al suprafeţei cultivate, cât şi din punct de vedere al cantităţii. Gruner Veltliner acoperă mai mult de jumătate din suprafaţă, făcând din Weinviertel principala sursă austriacă de Gruner Veltliner. Soiul Zweigelt ocupă (detașat) locul al doilea, urmat de Welschriesling, Blauer Portugieser, Sauvignon Blanc şi Muscat.

Dürnberg

Povestea cramei Dürnberg, botezată după numele dealului pe care este construită, pare desprinsă dintr-un film hollywoodian, cu trei amici din copilărie care se reunesc peste ani pentru a pune bazele unuia dintre cei mai de succes producători austrieci de vinuri. Aventura Dürnberg începe în 1988, când Cristoph Korner, de profesie economist, primeşte cadou din partea bunicii sale 60 de hectare de viţă de vie şi o cramă, în localita ...

Dürnberg

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Weinviertel FB dataFB data