ATELIERUL DE VINURI - CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC. OLD WORLD VS. NEW WORLD | VINIMONDO

ATELIERUL DE VINURI - CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC. OLD WORLD VS. NEW WORLD

ATELIERUL DE VINURI - CHARDONNAY & SAUVIGNON BLANC. OLD WORLD VS. NEW WORLD

"Atelierul de vinuri" continua cu evenimentul ce a avut loc in 29 mai la The Tasting Room by Ethic Wine din Strada Banu Antonache 55.

Seara a fost completata de vinurile: Pascal Jolivet - Sancerre Blanc 2013, Jermann - Chardonnay 2013, Tiefenbrunner Sauvignon 2012, Casas del Bosque - Sauvignon Gran Reserva 2012, Catena Zapata - Chardonnay 2012, Warwick - First Lady Chardonnay 2012, Renato Ratti - I Cedri Sauvignon 2011 si Chablis 1er Cru - Château Moreau 2011 si de preparatele pregatite de Chef Dan Cretu: Mix de sushi, Coltunasi, Paste cu pesto si Biban de mare cu piure de dovleac.

 

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.