ATELIERUL DE VINURI - PIEMONTE SI SOIURILE NOBILE

ATELIERUL DE VINURI - PIEMONTE SI SOIURILE NOBILE

Cea de-a VIII-a editie a "Atelierului de vinuri" a continuat cu evenimentul ce a avut loc in 21 octombrie la restaurantul Zabaionne din Piata Charles de Gaulle 3. 

Seara a fost completata de alaturarea perfecta a soiurilor nobile din Piemonte: La Scolca - Rugré, La Scolca - Gavi 2013, Vietti - Roero Arneis 2011, VIetti - Moscato d’Asti 2011, Angelo Gaja - Gaja Barolo Dagromis 2007, Vietti - Barbaresco Masseria 2006 si Travaglini Gattinara - Gattinara DOCG Selezione 2007 cu preparatele restaurantului: Frigarui de creveti cu lime, Bulgare de curcan picant, Pui crocant cu anghinare si rozmarin, Carpaccio de ton, Piept de rata caramelizat si sos de portocale, Muschi de vita si piure de cartofi cu trufe si Panna cotta cu fructe de padure.

 

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data