ATELIERUL DE VINURI - REGIUNEA SI VINUL REPREZENTATIV

ATELIERUL DE VINURI - REGIUNEA SI VINUL REPREZENTATIV

Cea de-a XIX-a editie a "Atelierului de vinuri" a continuat cu evenimentul "Regiunea si vinul reprezenativ" din 27 noiembrie la restaurantul Sale Dolce din Splaiul Unirii 47.

Seara a fost fost construita perfect in jurul zonelor cu vinuri reprezentative, dupa cum urmeaza: Casablanca Valley - Casas del Bosque - Sauvignon Blanc Gran Reserva 2013, Bourgogne – Domaine Christian Moreau - Chablis 2013 - 1er Cru Vaillon AOC, Bordeaux – Château La Lagune – Paul Jaboulet Aîné, Mademoiselle L Rouge 2012 - Haut-Médoc AOC, Mendoza – Bodega Catena Zapata - Catena Malbec 2012, Toscana – Pieve Santa Restituta – Angelo Gaja - Brunello di Montalcino 2008, Piemonte – Angelo Gaja - Barolo Dagromis 2008, Cape – Klein Constantia, Vin de Constance 2008 - WO Constantia, dar si in jurul preparatelor atent selectionate: Sote de midii cu bruschete, File de lup de mare in crusta de cartofi, Antricot de vita Angus Scotia cu sos de ciuperci de padure si fructe de mare, Piept de rata marinat pe pat de rucola si pramezan, cu crema de otet balsamic si Mille-feuille cu crema de mascarpone si caju.

 

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data