ATELIERUL DE VINURI - TOSCANA IN VIZIUNEA LUCE DELLA VITE

ATELIERUL DE VINURI - TOSCANA IN VIZIUNEA LUCE DELLA VITE

O noua editie a "Atelierului de vinuri" a avut loc pe 12 martie la Restaurantul Osteria Gioia din Strada Ion Mihalache 16 si a avut ca subiect "Toscana in viziunea Luce della Vite". Am fost onorati de prezenta doamnei Elena Capobianco, Export Area Manager Luce della Vite.

Seara a fost completata de vinurile: Luce 2010, Luce 2008, Luce Brunello di Montalcino 2009, Lucente 2012, Lucente 2011, Cartizze Villa Sandi si Grappa Luce si de preparatele ce au insotit aceste minunate vinuri: Trofiette cu pancetta, hribi, crema de trufe si parmezan, Tarta de vinete si zucchini gratinata cu mozzarella si parmezan, Piept de rata frantuzesc, pere glasate in sos de vin rosu, scortisoara si anason, dar si Panna cotta cu sos de fructe de padure.

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

Click aici pentru a vizualizata toata gama de produse Luce della Vite.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data