ATELIERUL DE VINURI - CAMPANIA SI VINURILE MASTROBERARDINO

ATELIERUL DE VINURI - CAMPANIA SI VINURILE MASTROBERARDINO

Pentru cea de-a VI-a editie a "Atelierului de vinuri" l-am avut invitat special pe Dario PenninoChief Sales & Marketing Officer Mastroberardino. Temele editiei si numerosii participanti au fost gazduite de Wine Bistro-ul frantuzesc La Bonne Bouche din Strada Franceza 30.

Seara s-a conturat in jurul vinurilor Mastroberardino: Novaserra - Greco di Tuffo 2011, More Maiorum - Fiano di Avelino 2009, Greco di Tufo 2006 Vintage, Lacrimarosa - Aglianico (Rosé), Lacryma Christi del Vesuvio Rosso - Piedirosso 2012, Aglianico 1998 Vintage, Radici Taurasi - Aglianico 2007 si Melizie - Fiano di Avelino 2006 si a mancarurilor atent selectionate: Creveti in vin alb, Coulibiacv de somon, Prepelita invelita in prosciutto si inabusita in Aglianico si Pecorino cu pere.

Prezenta lu Dario Pennino in tara a prilejuit doua evenimente distincte, ambele cu si despre vinurile Mastroberardino, producatorul fiind o referinta clara in ceea ce priveste cresterea strugurilor si, intr-un final, producerea vinurilor din regiunea italiana Campania. Vizita a debutat in 15 iulie cu seminarul "Campania, despre Mastroberardino", ce s-a desfasurat la Cherie Hotel Boutique & Restaurant.

 

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

 
image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data