V-a fost dor de "Atelierul Vinimondo"? Revenim cu drag pe 7 martie, începând cu ora 19:00. Pentru această ediție, vă dăm întâlnire la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca , din strada Banu Antonache 40-44. Povestea nu se oprește aici pentru că #AtelierulVinimondo promite să fie de data aceasta o degustare dedicată exclusiv șampaniilor celebrului producător. Invitat special, Eric Buiron, Grand East Commercial Director Champagne Billecart-Salmon ne va ajuta să înțelegem mai bine șampaniile degustate și poveștile lor într-o seară extrem de specială. Veți fi întâmpinați cu Brut Reserve Non-Vintage Champagne AOC, iar seara se va derula în jurul vinurilor: Brut Sous Bois Non-Vintage Champagne AOC ** Brut Vintage 2004 Champagne AOC ** Cuvée Nicolas-François Billecart 1999 Champagne AOC ** Brut Rosé Non-Vintage Champagne AOC alături de preparatele pregătite special de Chef Vova: Seviche cu St. Jacques, scoică Spisula, creveți, sos de coriandru, icre roșii, icre Mentaiko și bottarga ** Somon și ton alb, marinate după o rețetă străveche, cu salsa de avocado ** Role cu crab și vinete,cu coadă galbenă, maioneză japoneză și Okina Kombu cu creveți și Mame Nori ** Foie gras cu sos de zmeură, sos de piersici, sos de vanilie, fructul pasiunii, kumquat, pepene galben și parmezan ** Sea-bass cilian cu sparanghel, baby corn, sos de soia și alge Hijiki ** Mouse de tofu cu sos de zmeură, roșii și urechi de lemn, iar Bianca Bucur (0749 033 999) vă stă la dispoziție cu detalii despre eveniment.
*Oferte personalizate pentru evenimente. Contactați-ne!
+40 720 050 000