Echipa Vinimondo s-a marit!

Echipa Vinimondo s-a marit!

II uram bun-venit lui Valentin Ceafalau!

Daca mai avea nevoie de vreo introducere, Valentin are o experienta de mai bine de 15 ani in lumea vinului, debutand in Cotidianul Ziua in 2001 si lucrand aproape concomitent pentru revista de vinuri Connaiseur. A fost membru fondator al Vinul.Ro si redactor sef din 2005 pana in 2014, cand a devenit manager de promovare la M1.Crama Atelier. 

Licentiat in jurnalism, Valentin a facut si un Masterat in vin la Universitate de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara. Este membru ADAR (Asociatia Degustatorilor Autorizati), medaliat cu aur la Concours Mondial de Bruxelles (pentru 10 ani de jurizare), a fost co-organizator al concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro (2010-2013) si coautor al Ghidurilor Vinul.Ro (2010-2012).

Acesta se va ocupa de relatia Vinimondo cu piata si producatorii din pozitia de Marketing Communications Coordinator. Pentru ca impartasim aceeasi pasiune pentru vinurile speciale si pentru ca suntem manati de aceeasi curiozitate in descoperirea de noi arome, suntem convinsi ca locul lui in echipa noastra nu putea decat sa ii apartina.
image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data