Le Volte dell’Ornellaia, cu un nou design

Le Volte dell’Ornellaia, cu un nou design

Tenuta dell’Ornellaia, unul dintre cei mai renumiti producatori de vinuri din Italia, a anuntat la inceputul lunii decembrie ca va schimba designul vinului Le Volte dell’Ornellaia, odata cu lansarea recoltei 2015.

Le Volte dell’Ornellaia, al treilea vin al cramei toscane, dupa Ornellaia si Le Serre Nuove, este recunoscut la nivel mondial ca un vin ce se exprima direct, fara sa necesite un ceremonial de servire, adresandu-se consumatorilor dinamici, spontani si sociabili. Din punct de vedere al expresiei, Le Volte dell’Ornellaia combina generozitatea aromatica mediteraneeana cu structura si complexitatea, reflectate de filosofia Ornellaia.

Potrivit reprezentantilor cramei toscane, noua abordare de design va include inclusiv schimbarea capisonului, care va fi mai lung decat cel anterior si de culoare argintie. Eticheta va avea grafica similara Ornellaia, calitatea hartiei folosite fiind de asemenea aceeasi. Pe noua eticheta, semnatura “dell’Ornellaia” va fi mult mai vizibila, iar ca logo va fi folosita coroana, in locul simbolului “O” de pana acum. Sticla vinului Le Volte dell’Ornellaia va fi aceeasi precum cea de la Ornellaia, care cantareste 600 de grame. Odata cu noul design pentru Le Volte, compania producatoare anunta si introducerea noii sticle de 6 litri - Imperial.

Le Volte dell’Ornellaia este “fratele mai mic” al Ornellaia si primul pas in intelegerea filosofiei cramei. Prima recolta Le Volte a fost cea din 1991, numele sau fiind inspirat de numele unei vile aflate in apropierea domeniului, insa abia in 2010, Le Volte a primit distinctia “dell’Ornellaia” pe eticheta.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data