Medalii pentru vinurile Elena Walch

Medalii pentru vinurile Elena Walch

Trei dintre vinurile produse de crama italiana Elena Walch au fost distinse cu medalii in cadrul a doua importante competitii de profil, anunta producatorul intr-un comunicat de presa.

Vinurile Elena Walch Sauvignon “Castel Ringberg” Alto Adige DOC 2016 si Elena Walch Pinot Grigio Alto Adige DOC 2016 au primit din partea juratilor Decanter World Wine Awards 2017 o medalie de argint, respectiv una de bronz, punctajele acordate fiind de 90 si 89 de puncte. Decanter World Wine Awards este una dintre cele mai importante competitii de vinuri din lume, in concursul organizat de celebra publicatie britanica fiind inscrise anul aceasta 17.200 de probe.

In acelasi timp, Elena Walch Pinot Noir „Ludwig" Alto Adige DOC 2014 a ocupat locul al doilea in cadrul celei de-a XVI-a editii a Competitiei italiene de Pinot Noir, in cadrul careia au fost inscrise vinuri produse in noua regiuni viticole din Peninsula.

Elena Walch este o crama de familie, ce a stat in fruntea revolutiei calitatii vinurilor in Alto Adige, incurajand calitatea si inovatia. Filosofia domeniului Elena Walch este dedicata terroir-ului - vinurile trebuie sa fie expresia individuala a solului, a climei si a tehnicilor utilizate in vie, iar acest lucru trebuie sa fie mentinut in conformitate cu principiile sustenabilitatii si transmis generatiilor urmatoare.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data