Vinimondo la ROVINHUD 2016

Vinimondo la ROVINHUD 2016

In perioada 11-13 noiembrie, la Timisoara, Vinimondo raspunde “prezent" in cadrul celui mai important salon de vinuri organizat in vestul tarii - ROVINHUD 2016. Pasionatii de vinuri din aceasta zona au astfel ocazia sa se intalneasca si sa deguste unele dintre cele mai renumite vinuri din lume. 

Desfasurat in cadrul Hotelului Timisoara, ROVINHUD 2016 este unul dintre evenimentele de profil din Romania, care are ca obiective promovarea vinurilor de calitate, educarea publicului si dezvoltarea segmentului de piata, prin facilitarea intalnirilor de afaceri dintre expozanti si comercianti.

Vom participa la ROVINHUD 2016 in calitate de expozant, pregatind mai multe surprize pasionatilor de vinuri, dar si ca partener si organizator de evenimente. 

Astfel, pe 11 noiembrie, veti putea degusta vinurile Donnafugata in cadrul unui eveniment special. Povestea acestei crame, fondata in Sicilia in urma cu 160 de ani, urmand sa va fie impartasita chiar de catre Export Managerul acestui producator, Alessia Chiavegato. 

De asemenea, suntem bucurosi sa fim partenerii primului Masterclass ROVINHUD - Champagne prin ochii Billecart-Salmon. Programat pe 12 noiembrie, acesta va fi prezentat de catre Előd Ádám, Wine Educator și Metro District Manager la Kobrand Distribution New York. Filosofia Champagne Billecart-Salmon va va fi explicata cu ajutorul vinurilor Brut Reserve, Brut Rose, Vintage 2004, Blanc de Blancs NV, Sous Bois.

In premiera, in cadrul acestui salon de vinuri, va vom prezenta cei mai noi reprezentanti din portofoliu: Riecine - crama fondata in 1971 de catre englezul John Dunkley, care, prin apelul la traditie si inovatie, a reusit sa devina unul dintre cei mai importanti producatori din Chianti si Rotari Trento - producator de vinuri spumante produse prin metoda traditionala din inima Dolomitilor, cu o abordare eleganta si contemporana. 

De altfel, alaturi de vinurile celor doi productori, argumentele pentru a vizita standul Vinimondo din cadrul salonului ROVINHUD 2016 se numesc: Anthilia, Chiaranda 2011, Sedara, Mille e Una Notte, Ben Rye, Vino Spumante Brut Donnafugata, Aragosta, Aragosta Frizzante, Aragosta Spumant, Rotari Brut, Rotari Rose, Le Difese, Le Volte, Promis, Clarence Dillon Rouge/Blanc/Rose, Casas del Bosque Carmenere si Sauvignon, Rosso Mastrojanni, Megaphone Rouge si Chianti Riecine.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data