EVENIMENT VILLA SANDI FOOD PAIRING MENU

EVENIMENT VILLA SANDI FOOD PAIRING MENU

Odata cu vizita in Romania a reprezentantului Villa Sandi, Consuelo Donetto, continua seria evenimentelor derulate sub conceptul “Food Pairing Menu”.

De data aceasta, vineri, 20 iunie, incepand cu ora 19:00, ne-am lasat papilele incantate de cinci spumante, sustinute de preparate bine alese. Alaturi de invitatii nostri, am invatat mai multe despre prospetimea si calitatea unor vinuri deosebite, informatia venind, si de aceasta data, direct de la sursa. Evenimentul si numerosii participanti au fost gazduite de Wine Bistro-ul frantuzesc La Bonne Bouche din Strada Franceza 30.

Seara a fost completata de vinurile: Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Millesimato Brut, Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra Dry, Il Fresco Rosé Spumante Brut, Valdobbiadene Superiore di Cartizze DOCG Vigna "La Rivetta" si Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG "Cuvée Oris" Dry si de preparatele pregatite cu atentie de gazdele noastre: Caviar soru pe blini de cartofi, sos de iaurt cu ulei de masline, Scoici Saint Jacques cu rosii, feta si menta, Risotto cu sparanghel, creveti si rosii cherry, Calamari mici umpluti cu orez si ierburi in sos tomat si Tarta de lamaie si mascarpone.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data