Atelierul Vinimondo Champagne Billecart - Salmon

Atelierul Vinimondo Champagne Billecart - Salmon

V-a fost dor de "Atelierul Vinimondo"? Revenim cu drag pe 7 martie, începând cu ora 19:00. Pentru această ediție, vă dăm întâlnire la YOSHI Sushi & Teppanyaki Floreasca , din strada Banu Antonache 40-44. Povestea nu se oprește aici pentru că #AtelierulVinimondo promite să fie de data aceasta o degustare dedicată exclusiv șampaniilor celebrului producător. Invitat special, Eric Buiron, Grand East Commercial Director Champagne Billecart-Salmon ne va ajuta să înțelegem mai bine șampaniile degustate și poveștile lor într-o seară extrem de specială. Veți fi întâmpinați cu Brut Reserve Non-Vintage Champagne AOC, iar seara se va derula în jurul vinurilor: Brut Sous Bois Non-Vintage Champagne AOC ** Brut Vintage 2004 Champagne AOC ** Cuvée Nicolas-François Billecart 1999 Champagne AOC ** Brut Rosé Non-Vintage Champagne AOC alături de preparatele pregătite special de Chef Vova: Seviche cu St. Jacques, scoică Spisula, creveți, sos de coriandru, icre roșii, icre Mentaiko și bottarga ** Somon și ton alb, marinate după o rețetă străveche, cu salsa de avocado ** Role cu crab și vinete,cu coadă galbenă, maioneză japoneză și Okina Kombu cu creveți și Mame Nori ** Foie gras cu sos de zmeură, sos de piersici, sos de vanilie, fructul pasiunii, kumquat, pepene galben și parmezan ** Sea-bass cilian cu sparanghel, baby corn, sos de soia și alge Hijiki ** Mouse de tofu cu sos de zmeură, roșii și urechi de lemn, iar Bianca Bucur (0749 033 999) vă stă la dispoziție cu detalii despre eveniment.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data