Tu ți-ai achiziționat bilete la WOW - World of Wines by VINIMONDO?

 

Te așteptăm pe 30 mai la Palatul Bragadiru, cumpără bilet de aici.

 

 

Casablanca Valley

Vin Casablanca Valley


Casablanca Valley

Este una dintre cele mai răcoroase regiuni din Chile datorită brizei ce vine dinspre ocean, dar și a ceței matinale. Din acest motiv, Cassablanca Valley este singura zonă din Chile în care domină vinurile albe. Strugurii albi majoritari sunt Sauvignon Blanc și Chardonnay și, într-o anumită măsură, Muscat de Alexandria. Pentru strugurii roșii, Pinot Noirul beneficiază de climatul mai răcoros, în timp ce Syrahul, plantat în zone mai înalte și mai calde, produce vinuri bine structurate, cu note condimentate și ierboase interesante. Este una dintre zonele care aduc țării reputația internațională pentru vinurile produse.

Casas del Bosque

Aflată în Casablanca Valley, Chile, crama Casas del Bosque reprezintă unul dintre cei mai tineri producători din zonă, dacă e să facem comparație cu alte crame cu o istorie centenară. În ciuda acestui fapt, Casas del Bosque a reuşit să adune în scurta sa evoluţie foarte multe premii şi distincţii naţionale şi internaţionale pentru vinurile produse. În 2013 şi 2014, crama a primit distincţia de “Cea mai bună cramă ch ...

Casas del Bosque

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Casablanca Valley FB dataFB data