ATELIERUL DE VINURI - CALATORIE IN TOSCANA

ATELIERUL DE VINURI - CALATORIE IN TOSCANA

O noua editie a "Atelierului de Vinuri" - "Calatorie in Toscana" a avut loc pe 28 aprilie la restaurantul La Brasserie Bistro&Lounge din Soseaua Nordului 7-9 si a beneficiat de prezenta lui Tim Banks, Export Area Manager Ornellaia.

Vinurile serii au fost: Le Volte dell’Ornellaia 2011 - Toscana IGT, Le Serre Nuove dell’Ornellaia 2010 - Bolgheri Rosso DOC, Ornellaia 2009 - Bolgheri Rosso Superiore DOC, Vernaccia di San Gimignano 2011 - DOCG, Pomino Bianco 2012 - Pomino DOC, Le Difese 2010 - Toscana IGT, Lucente 2010 - Toscana IGT si Brunello di Montalcino 2007 - DOCG si au fost insotite de preparate atent selectionate - Parmezan cu masline, Calcan la cuptor cu cartofi, rosii si masline, Coaste de porc cu cartofi cu rozmarin si File de vitel cu sos de piper verde.

 

"Atelierul de vinuri" este un proiect ce incearca sa-i ajute pe cei interesati sa descopere particularitati ale vinurilor din intreaga lume, regiuni celebre dar si cele mai cunoscute metode de vinificare ale acestora. Pentru fiecare intalnire, este pregatita o tema distincta, iar degustarile sunt ghidate de o echipa de profesionisti, carora li se alatura un reprezentant al producatorului.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data