Elena Walch in topul “Vinurilor mari de descoperit” Wine Spectator

Elena Walch in topul “Vinurilor mari de descoperit” Wine Spectator

Doua dintre vinurile semnate de producatorul italian Elena Walch au fost introduse de editorii Wine Spectator in topul “Great Wines to Discover” (Vinuri mari de descoperit), clasament publicat in editia tiparita a celebrei reviste americane de profil, pentru luna ianuarie.

Vinurile Elena Walch selectate de catre degustatorii Wine Spectator sunt Elena Walch Langrein Alto Adige Castel Risenberg Riserva 2012 si Elena Walch Gewurztraminer Alto Adige 2015, vinuri care au fost apreciate la 90, respectiv 89 de puncte. Elena Walch Langrein Alto Adige Castel Risenberg Riserva 2012 a fost descris de catre degustatorii WS ca fiind un vin “elegant, cu un corp mediu, cu aromele de coacaze negre si lemn dulce, ce sunt accentuate de tonuri de grafit si cimbru uscat, si un postgust carnos. De baut pana in 2022”. La randul sau, Elena Walch Gewurztraminer Alto Adige 2015 a fost apreciat ca “un vin cu un stil generos, sec, cu senzatii de petale de trandafiri si condimente, si un gust de grapefruit rosu, pepene galben si tarhon proaspat. Textura usor uleioasa, cu un final mineral, condimentat si citric. De baut pana in 2020.

Elena Walch este o crama de familie, ce a tat in fruntea revolutiei calitatii vinurilor in Alto Adige, incurajand calitatea si inovatia. Filosofia domeniului Elena Walch este dedicata terroir-ului - vinurile trebuie sa fie expresia individuala a solului, a climei si a tehnicilor utilizate in vie, iar acest lucru trebuie sa fie mentinut in conformitate cu principiile sustenabilitatii si transmis generatiilor urmatoare.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data