Recunoastere pentru vinurile Tenuta di Trinoro

Recunoastere pentru vinurile Tenuta di Trinoro

Reprezentantii cramei toscane Tenuta di Trinoro au anuntat la inceputul lunii februarie punctajele primite din partea publicatiei Wine Advocate. Recolta 2014 a vinului Tenuta di Trinoro a fost apreciat de degustatorii Wine Spectator la 94+ puncte Parker, fiind considerat “un rezultat stratosferic. Calitatea aromelor fructate sunt prezentate cu gratie si eleganta, Tenuta di Trinoro este un vin memorabil si o realizare etalon”. Al doilea vin semnat de Andreea Franchetti si punctat de editorii Wine Spectator la inceputul lui 2017 este Le Cupole 2014, apreciat la 91 de puncte Parker. “Acest vin toscan, de inspiratie bordeleza, etaleaza o paleta sobra si concentrata de arome de fructe negre, condimente si tabac. Aromele sunt livrate fara cusur, cu o intensitate remarcabila”.

Punctaj remarcabil a primit si vinul Palazzi 2014 - 92 de puncte Parker, vazut de degustatorii Wine Advocate ca “un vin delicios si suculent, cu arome generoase de cirese coapte, coacaze negre si migdale dulci”.

La sfarsitul anului trecut, vinul Le Cupole 2014 s-a aflat pe pozitia 29 a clasamentului anual realizat de publicatia Wine Spectator, fiind caracterizat ca avand “arome ademenitoare de cireasa coapta, dude si ierburi proaspete, ce completeaza aromele concentrate de visine si condimente dulci. Le Cupole 2014 etaleaza coloana vertebrala data de taninurile pline, care raman foarte bine integrate pana la finalul postgustului. Merlot, Cabernet Franc si Cabernet Sauvignon”.

image

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
FB data