Alsacia

Vin Alsacia


Alsacia

Alsacia se află între Germania și Franța, cu un climat continental rece. Toamna aici este mai lungă datorită paravanului realizat de munții Vosge, fiind una dintre cele mai secetoase regiuni din Franța. Verile călduroase și toamnele secetoase asigură condițiile perfecte pentru ca strugurii să acumuleze niveluri mari de zahăr. Cele mai cunoscute apelațiuni sunt Alsace AC, Alsace Grand Cru Ac, iar cei mai importanți struguri sunt Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris și Muscat din care se realizează vinuri cu diferite niveluri de zahăr rezidual: de la sec la dulce.

Leon Beyer

Maison Leon Beyer este una dintre cele mai vechi crame din Alsacia, aceasta familie din orasul Eguisheim fiind implicata in viticultura si producerea vinurilor inca din 1580. Crama Maison Leon Beyer a fost fondata in 1867 si este purtatoare a titlului Grandes Maisons d’Alsace, fiind de-a lungul timpului atat negociant, cat si proprietar de plantatii de vie. Ani de-a randul forta din spatele acestei case producatoare de vinuri a fost Leon Beyer. ...

Leon Beyer

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Alsacia
FB dataFB data