Comenzile din perioada 12-15 august 2022 se vor livra  începând cu 16 august 2022.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

 

Alsacia

Vin Alsacia


Alsacia

Alsacia se află între Germania și Franța, cu un climat continental rece. Toamna aici este mai lungă datorită paravanului realizat de munții Vosge, fiind una dintre cele mai secetoase regiuni din Franța. Verile călduroase și toamnele secetoase asigură condițiile perfecte pentru ca strugurii să acumuleze niveluri mari de zahăr. Cele mai cunoscute apelațiuni sunt Alsace AC, Alsace Grand Cru Ac, iar cei mai importanți struguri sunt Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris și Muscat din care se realizează vinuri cu diferite niveluri de zahăr rezidual: de la sec la dulce.

Leon Beyer

Maison Léon Beyer este una dintre cele mai vechi crame din Alsacia, această familie din orașul Eguisheim fiind implicată în viticultură și producerea vinurilor încă din 1580. Crama Maison Léon Beyer a fost fondată în 1867 și este purtătoare a titlului Grandes Maisons d’Alsace, fiind de-a lungul timpului atât negociant, cât și proprietar de plantații de vie. Ani de-a rândul, forța din spatele acestei ...

Leon Beyer

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Alsacia
FB dataFB data