Emilia-Romagna

Vin Emilia-Romagna


Emilia-Romagna

Emilia-Romagna este una dintre cele mai înstărite și dezvoltate regiuni din Europa. Aceasta se află în Nordul Italiei și are capitala la Bologna.

În ciuda dezvoltării industriale, regiunea se află printre primele când vine vorba de contribuție în agricultură, iar la o scurtă trecere în revistă, cei mai importanți producători de vin din regiune sunt cei de Sangiovese în Romagna, cei de Lambrusco din Emilia sau Modena și cei de Cagnina di Romagna, Gutturnio și Trebbiano din Piacenza.

Ca' de Medici

Povestea Ca’ De’ Medici s-a conturat în paralel cu evoluția Lambrusco-ului. Încă de la apariția ei, la începutul anilor 1900, ferma Ca’ De’ Medici a fost administrată întotdeauna de aceeași familie, cea a fondatorului Remigio Medici, moștenirea culturii vinului transmițându-se din tată în fiu. În afară de Lambrusco, ferma produce și alte tipuri de spumante, cum ar fi Malvasia Dolce și un cupaj de Lambrusco și Cabernet ...

Ca' de Medici

Află când produsul intră în stoc

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.
Subscribe to RSS - Emilia-Romagna FB dataFB data